Aktiviteetit

Inkkarimelonta 

Inkkarikanoottia eli avokanoottia meloo kaksi henkilöä samassa aikaan. Melomme Poikkipuoliainen nimisellä järvellä puolen kilometri päässä tallilta. Melonta on hiljaista luonnosta nautiskelua parhaimmillaan.

Kajakkimelonta

Jos inkkari on jo tuttu, kajakki on seuraava askel. Kajakki ei kaadu helposti vaikka niin saatetaan luulla. Se on itseasiassa helpompi ja loogisempi meloa kuin inkkari. Kajakissa kokee todella olevansa veden äärellä.

Luontoretki 

Oppaan johdolla lähdetään Nuuksion kansallispuistoon. Retken teemaksi voidaan valita vaikka metsien kuningas Karhu, joita Nuuksion alueellakin vuosittain liikkuu. Valitsemalla retkelle teeman, saadaan siitä johdonmukainen ja mielenkiintoinen. Teema voi olla melkein mikä vain luontoon liittyvä asia. Esim. retkeilyn perusteita, linnut, sienet, suunnistus jne.

Saarilammen retki

Ratsastamisen päätteeksi lähdetään oppaan johdolla metsän siimekseen. Noin 45min patikoinnin ratsastamisen jälkeen lounaskeitto maistuu mahtavalta Saarilammen hienolla tulipaikalla. Kahvien jälkeen matka jatkuu päätepisteeseen hotelli Elohoville, mistä on mahdollista varata rantasauna. Kokonaisuuden kesto ratsastuksen pituudesta riippuen 3,5-5h.

Lumikenkäretki

Lumikengillä liikkuminen on helppoa ja onnistuu kaikilta varmasti. Retkellä harjoitellaan vaihtelevassa ja haastavassakin talvisessa metsämaastossa liikkumista. Lumikenkäillessä huomaamattaan harrastaa tehokasta liikuntaa.