Toimintaa yrityksille

RATSASTAMINEN SOVELTUU KAIKILLE!

Järjestämme tilauksesta ratsastustunteja – ja retkiä erikokoisille ryhmille, joille voivat osallistua myös ratsastuksen ensikertalaiset. Hevosemme ovat rauhallisia ja luotettavia ammattilaisia toimimaan yhteistyössä ratsastuksen ensikertalaisten kanssa.

Kerralla ratsastamaan voi lähteä max 10 henkilön ryhmä, mikäli ratsastajat ovat ensikertalaisia/kokemattomia. Yhdistämällä oheistoimintaa ratsastuksen kanssa, järjestyy toimintaa isommallekin ryhmälle useammaksi tunniksi ruokailujen kera. Yhdistämällä oheistoimintaa ratsastuksen kanssa, järjestyy toimintaa isommallekin ryhmälle useammaksi tunniksi ruokailujen kera.

Ratsastusreittimme kulkevat Nuuksion kansallispuiston vehreissä erämaamaisemissa. Tallimme sijaitsee kansallispuiston länsilaidalla Tervalammen Kartanon mailla.
Tallillamme on välttävät pukuhuonetilat vaatteiden vaihtoon. Kaikki ratsastuksessa tarvittavat varusteet löytyvät tallilta (kypärä ja turvaliivi).

Ratsastukseen soveltuu säänmukainen ulkoiluvaatetus. Jalkineiksi suosittelemme kumisaappaita tai varrellisia ulkoilukenkiä.

Tutustu turvallisuusperiaatteisiimme täällä >>